Uw partner in kraanverhuur

Kraanverhuur

Bij het grote werk neemt een kraan u veel werk uit handen. Vooral aannemers krijgen vaak te maken met zwaar werk en kunnen dus wel wat extra hulp gebruiken. Verschillende soorten kranen nemen verschillende soorten werkzaamheden voor hun rekening. Wij leveren de volgende kranen:

  • 2,7 tonner
  • 3,5 tonner
  • 8 tonner
  • 24 tonner
  • Rupsdumper

Deze kranen worden bemand verhuurd en zijn inzetbaar voor kraanwerk als dijktaluds afwerken, sloten uitgraven, baggeren, straten openbreken en riolering aanleggen. Dit gebeurt dan inclusief afwerken. Wij adviseren u welke kraan u nodig heeft voor bepaalde werkzaamheden. 

Daarnaast zijn wij ook in het bezit van de nodige hulpstukken voor deze machines. Voor de 24-tonner zijn dit onder andere de slotenbak, de riekbak, de sorteergrijper en een prikker. Ook is deze supersterke machine uitgerust met een overdruk-functie. Dit komt van pas in suaties waarin sprake is van bijvoorbeeld vervuilde grond.

Verder beschikt deze over een G.P.S. systeem, waarmee de machine zelf zijn maatvoering kan bepalen. En ook digitale tekeningen leest.

Als u een project met ons aangaat, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat er veilig gewerkt wordt, zodat er geen vervelende situaties ontstaan. Al onze medewerkers zijn daarom VCA gecertificeerd, zodat u ons met een gerust hart in kunt zetten voor al uw tuin- en kraanwerk.