Dat staat als een huis!

Professioneel metselwerk

A.J. de Wit Bouw & Grondverzet is onderdeel van De Wit Kraanwerken en specialist in, de naam zegt het al, bouw en grondverzet. Als u bijvoorbeeld een professional zoekt voor het vervaardigen van net metselwerk, neemt u contact op met De Wit.

Zelfstandig uitvoerende metselaars

Wij werken als partner van verschillende aannemers, maar we doen ook regelmatig klussen voor particulieren. Grote projecten of kleine projecten: u mag altijd een beroep op ons doen.

We bieden een compleet pakket aan metselwerkzaamheden ten behoeve van woningen, aanbouwen, tuinmuren en schuren. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

Hoe werken wij?

U bestelt zelf de stenen. Heeft u al een type steen op het oog? Zodra de stenen geleverd zijn, zorgen onze zelfstandige uitvoerende metselaars ervoor dat het een huis wordt. En zoals u weet: vele handen maken licht werk. U kunt dan ook meerdere metselaars inhuren om uw woonwensen te laten vervullen.

Ook het profielen stellen kan door ons gedaan worden. Wanneer wij uw tekening krijgen, kunnen wij dit voor u regelen. Geef ons uw idee en wij voeren het uit!

Bespreek uw metselwensen

Heeft u speciale wensen? Geen probleem! Wij gaan graag met uw plan aan de slag. Of het nu siermetselwerk of standaard metselwerk betreft. Ook als u advies nodig heeft, gaan we graag met u in gesprek. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of een prijsindicatie te ontvangen.