Metselwerk van topkwaliteit door De Wit in omgeving Molenlanden

Contact

Professioneel metselwerk

A.J. de Wit Bouw & Grondverzet is onderdeel van De Wit Kraanwerk & Zn en specialist in, de naam zegt het al, bouw en grondverzet. Als u bijvoorbeeld een professional zoekt voor het vervaardigen van net metselwerk, neemt u contact op met De Wit.

Zelfstandig uitvoerende metselaars

Wij werken als partner van verschillende aannemers, maar we doen ook regelmatig klussen voor particulieren. Grote projecten of kleine projecten: u mag altijd een beroep op ons doen. We bieden een compleet pakket aan metselwerkzaamheden ten behoeve van woningen, aanbouwen, tuinmuren en schuren. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

 

Hoe werken wij?

U bestelt zelf de stenen. Zodra de stenen geleverd zijn, zorgen onze zelfstandig uitvoerende metselaars ervoor dat het een huis wordt. En, zoals u weet: vele handen maken licht werk. U kunt dan ook meerdere metselaars inhuren om uw woonwensen te laten vervullen.

 

Ook het profielen stellen kan door ons gedaan worden. Als wij uw tekening krijgen, kunnen wij dit voor u regelen. Geef ons uw idee en wij voeren het uit!

Bespreek uw metselwensen

Hebt u speciale wensen? Geen probleem! Wij gaan graag met uw plan aan de slag. Of het nu siermetselwerk of standaard metselwerk betreft. Ook als u advies nodig hebt gaan we graag met u in gesprek. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of om een prijsindicatie te ontvangen.

Eerder uitgevoerde diensten

Geef ons uw idee en wij voeren het uit!

Contact