Uw specialist in het aanleggen van rioleringen

Riolering aanleggen

Naast de kleinere klussen kunt u tegenwoordig ook gebruikmaken van onze specialisatie in het aanleggen van rioleringen en plaatsen van rioolbuizen. Het riool tijdens het proces direct rooien is geen probleem. Bovendien kunnen wij uw huisaansluiting meteen op orde brengen zodat uw omwonende minimaal overlast ervaren en u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw riolering.

Na het rooien wordt de uitgegraven sleuf weer gevuld en dankzij "wackerstamperen" ligt de rioleringsbuis stevig op zijn plek. Natuurlijk wordt het geheel weer gestraat waar nodig. 

Dankzij diverse graafmachines en gereedschappen (denk aan bijv een lijnlaser wackerstamper enz) in eigen bezit kunnen wij in samenwerking met een 24 tons rupskraan effectief betonnen riolering tot 1500 leggen.

Een weloverwogen keuze

Onlangs hebben wij de rupskraan ingeruild voor een nieuwere versie en daarnaast ook een mobiele graafmachine met draai-kantelstuk om in te kunnen spelen op alle situaties en kunnen wij effectiever te werk gaan. Dit was een weloverwogen keuze.

Lees meer.