Realiseer uw droomtuin met De Wit in omgeving Molenlanden

Contact

Complete tuininrichting

Kent u dat gevoel dat u niet rustig in de tuin zit, omdat u nog allemaal klusjes ziet die nog aangepakt moeten worden? Dat u niet geniet van het zonnetje omdat dit u stoort? Laat dan nu uw tuin volledig opknappen.

Aan de hand van uw ontwerp bouwen wij de complete tuin naar wens. Alles is hierin uiteraard mogelijk. Of u nu een vijver of een trampoline of eventueel een groentekweekbak op pootjes in uw tuin wilt, bij De Wit maken we uw droomtuin!

Beschoeiing, schuttingen, pergola's, tuinmuren, hekwerken en vlonders

Een belangrijk onderdeel van de tuin is de beschoeiing of schutting. Deze moet aansluiten bij de sfeer van de rest van de tuin, zodat uw tuin één geheel wordt. Bij ons is van alles mogelijk.

Wij plaatsen onder andere:

  • Prefab-schuttingen

  • Schuttingen op maat

  • Tuinmuren (eventueel met verlichting)

  • Landelijke hekwerken en eventueel afrasteringen

  • Vlonders

  • Pergola's (eventueel met draadgaas voor begroeiing)

Wij gebruiken verschillende materialen, zoals hout en steen, waardoor u zelf de sfeer in uw tuin bepaalt. Daarnaast laten wij ook bijvoorbeeld schuttingen overlopen in de vlonder. 

Tuinhuis en terrasoverkapping, eventueel met straatwerk

Meer opbergruimte creëren? Of heerlijk werken in de tuin? Laat een mooi tuinhuis op maat plaatsen! Er is een passende oplossing voor elk stukje tuin, zodat u de ruimte optimaal benut. De tuinhuisjes zijn van hout gemaakt en zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Tegenwoordig maken wij ook veel tuinhuisjes van Zweeds Rabat.

 

Wilt u liever een stuk van uw terras overdekt laten maken? Met een terrasoverkapping hebt u altijd een stukje schaduw in uw tuin. Daarnaast zit u altijd droog. Ook wat betreft de terrasoverkapping is er veel mogelijk.

Er zijn verschillende opties met betrekking tot deuren en de overkappingen zijn uiteraard netjes afgewerkt. De terrasoverkapping wordt precies zo gemaakt dat deze mooi aansluit bij uw huis en tuin. 

 

Uw tuinhuis of terrasoverkapping is natuurlijk niet compleet zonder een mooi pad dat naar deze blikvanger loopt. Zo bereikt u zonder vieze schoenen uw tuinhuis en zit u schoon onder uw terrasoverkapping. 

De Wit Kraanwerk & Zn verzorgt uw droomtuin compleet van A tot Z

Contact